Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Min finaste present

Min bästa grej för att orka vara på topp om dagarna är helt klart att somna tidigt. Min regel är absolut senast kl. 23, men när vi hamnar i soffan så brukar den mysiga flickvännen som jag är oftast somna innan 21... haha. Jag vet att Mattis bara tycker det är typ skönt, för då kan han kolla vilken serie han vill. Win win liksom.

Innan jag somnar på riktigt för natten så bara måste jag visa min favorit-present för detta år. Då både Lily och Wilton varit dåliga i omgångar de senaste veckorna, så blev jag firad med fina paket av sis med familj nu helgen som var. Jag hann knappt innanför dörren unna Lily hade gett mig alla paket och inte minst denna fina lilla låda. Lily hade alltså helt själv sagt till Evis att hon ville köpa detta och ge till mig i present. Älskade ljuvliga lilla prinsessa! Detta är helt klart den finaste presenten jag fått på länge. På topp tillsammans med de fina täckningarna jag fick av mina grabbar. Jag kommer nog lätt bli den där mamman som verkligen kommer hylla sakerna barnen gör i skolan till skyarna, haha.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer

Evis,

♥️♥️♥️

evisvardag.se