Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Min stora älskade lilla kille

Idag tyckte jag att det blev lite jobbigt på förskolan.

Det går så otroligt bra och Wilton han är helt grym. Jag är verkligen så otroligt stolt över honom! Förskolepedagogerna är så duktiga och jag känner mig så trygg med dem. De lägger verkligen ner hela sin själ i sitt jobb och det syns så tydligt. Innan lunch frågade de om vi skulle prata med Wilton om att jag skulle åka iväg ett tag för att sedan komma tillbaka. Men då sa Wilton direkt ”Wilton också åka och komma tillbaka”. Älskling. Jag stannade kvar lite till och höll mig lite i bakgrunden. Det flöt på så bra och han hakade på kompisarna på lunch och skulle sedan gå och sova. Men då hade han frågat efter mig. När jag kom in i sovsalen så såg han så stor ut, men ändå så oerhört liten. Min älskade lilla pojke. Om du bara kunde förstå hur mycket jag älskar dig Wilton! När jag satte mig bredvid honom så kröp han nära mig. Och sedan kröp han upp i min famn och somnade där. När jag la ner honom på madrassen fortsatte han sova gott och det var där det höll på att brista för mig. Jag satt o h tittade på honom och jag kan ärligt inte förstå att han har blivit så stor att han nu ska gå på förskolan. Jag vet att det kommer bli jättebra det här och det känns så bra med allt. Det är bara jag som behöver lite tid för detta. Jag har inte oroat mig ett dugg för om det skulle gå bra eller inte för Wilton, utan jag visste nog hela tiden att det skulle flyta på bra för honom. Det är mer mig själv som jag har oroat mig för, haha!

Nu är jag i alla fall hemma och äter lunch. Vi får se om han frågar efter mig eller inte när han vaknar. Men jag hoppas att allt flyter på och att han får så roligt att han inte tänker på att jag inte är där.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer