Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Min stora dröm

Älskade älskade barn...

Vi började kolla på en film, men Mattis somnade och här hamnade jag. Sittandes i soffan och skrollar bilder på mina älskade barn. Aldrig trodde jag väl att jag skulle bli en sån som längtar efter mina barn när de somnat... Eller jo det visste jag nog egentligen hela tiden. Jag visste nog faktiskt hela tiden att mitt hjärta skulle explodera och många gånger göra ont för att kärleken till mina barn skulle vara så enorm.

Jag är evigt tacksam över att få vara mamma till just er två Wilton och Vidar. Ni är två helt perfekta killar, båda två med ett inre av guld och så stora hjärtan. Jag är så stolt över er och så glad över allt jag får uppleva tillsammans med er.

Min dröm sedan jag var en liten flicka var att få bli mamma och tänk att den drömmen skulle uppfyllas tack vare er. Nu har jag en ny dröm. En dröm om att få bli gammal tillsammans med er pappa. Att vi resten av våra liv, ska få leva våra liv tillsammans med er.

Ja, jag älskar er och ska älska er, med allt jag har, så länge jag lever!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer

Evis,

Bästa lilla familjen! ♥️

evisvardag.se
_amandanilsson
_amandanilsson,

❤️❤️❤️❤️❤️

nouw.com/_amandanilsson