Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

mina bästisar

Efter några dagar då jag känt mig rätt less, seg och som världens tråkigaste mamma, så har vi idag haft världens mysigaste dag. Vi började dagen med en promenad efter frukosten. Vi hann bara ut så började det vräka ner snö (kände dock att jag var mer taggad på vårsol, men man kan ju inte få allt liksom). När vi kom hem myste vi ner oss i soffan framför Pippi på de sju haven. Efter lite lunch så var det dags att vila lite. Grabbarna la sig tätt intill varandra och Wilton låg och höll om Vidar tills de båda somnade. Alltså jag smälter så fina de är tillsammans! Efter mer än två timmars vila för dem, bakade vi lite och sedan körde vi ett sista lekrace innan middagen.

Älskade underbara barn. Tack för att jag fått spendera ännu en dag med er. Trots att ni bara blir större och större så har jag fortfarande svårt att greppa att ni faktiskt är mina barn, mina perfekta killar. Kärleken till er gör att jag spricker!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer