Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Mina grabbar

Ja vi fortsätter med lite sjukstuga här hemma. Vidar vaknade inatt och kändes inte alls pigg och tyvärr så vaknade båda killarna snoriga imorse. Wilton fick därför stanna hemma från förskolan idag och vi körde hemmalek istället. När det var dags att sova tog vi en kort promenad och sedan satte jag mig med Vidars bok. Vill passa på att tipsa om det godaste jag vet just nu, kanelmandel. Det finns som naturgodis och jag är helt besatt av dessa. Testa om ni inte redan gjort det.

När grabbarna vaknade igen så gick vi ut och lekte. Vi hamnade i sandlådan (som alltid, haha) och när vi satt och lekte och grävde efter stenar så sa Wilton helt plötsligt ”åh, jag hittade guld” sedan kollade han på sin fina sten (guldet) och sedan kollade han upp på mig och sa ”här mamma, du får den av mig” och så la han stenen försiktigt i min hand. Lilla älskade ljuvliga barn, du är den mest omtänksamma och kärleksfulla jag någonsin träffat. Tack Wilton för att du är min och för att du har ett hjärta av guld!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer