Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Mitt emellan det finaste jag har 

Imorse vaknade jag som en lite ostkrok med mina skatter tätt intill mig på varsin sida. Att vi köpte en stor säng är som jag sagt tusentals gånger tidigare bland det absolut bästa vi har gjort. Grabbarna kommer ju nästan alltid över och då är det tacksamt med stor säng helt klart. Dock undrar man ju hur man kan hamna sådär i sängen. Mattis hade liksom 80 % av sängen för sig själv, medan grabbarna drogs mot mig och låg typ på mig och ja. Mitt där emellan sov jag. Dock så är det det absolut bästa sättet jag vet att vakna på. Att slå upp ögonen och se min älskade grabb-trio, bättre start på dagen än så går inte att få.


Det har varit full fart på jobbet hela dagen, så det var skönt att stämpla ut strax efter fyra idag och ta helg. Mattis hämtade henne grabbarna och så åt vi pad thai (helt klart en av mina favorit-rätter) rester från gårdagen. Fredagsmyset har varit på topp idag. Tända ljus i hela huset, lite popcorn och tv innan läggdags för grabbarna, vinst för Vita hästen och så har jag packat och grejat lite inför helgen. Imorgon drar vi äntligen till Norrköping för att hänga med brors, Felicia och Olof, pappa och Evis med familj och på söndag ska vi heja fram ännu en vinst till Vita hästen. Vi är så taggade på denna helg!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar