Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Mitt hjärta gick sönder...

Denna vecka har varit rätt tuff för Wilton med förskolan. Han har blivit ledsen varje dag jag lämnat honom och varje morgon har han sagt, ”stanna hemma idag med mamma och Vidar”. I tisdagskväll så satt Wilton och Mattis och pratade vid matbordet när jag var påväg in i köket. Jag hörde att Wilton sa ”Jag blev ledsen idag på förskolan och mamma bara gick”. Alltså mitt hjärta gick sönder. Det är liksom det jag har tyckt varit absolut värst med detta och där fick jag ju höra att han verkligen sett det så, att jag liksom lämnar honom när han är ledsen. Lilla gubben... Älskade lilla barn!

Jag vet att han har superroligt på förskolan och pedagogerna är grymma, men det tar ändå emot att lämna honom de dagar han säger att han vill vara hemma med oss. Jag har liksom inget bra att svara när han säger så... Annat blir det ju när man börjar jobba, då finns det ju liksom inget alternativ. Men nu när jag ändå är hemma så skulle jag egentligen hellre ha honom hemma också på ett sätt. Men det känns samtidigt viktigt att få ge Vidar lite egentid också. Så vi gör det som vi tror blir bäst för hela familjen.

Vidar och jag har i alla fall haft en jättemysig dag. Vi har bakat, lekt och lilleman vilade middag. Det tar verkligen emot att lämna den där underbara gosiga dunderklumpen själv i sängen. Många gånger så skiter jag i allt och ligger kvar, men livet kommer också ikapp ibland och idag fanns det att göra helt enkelt... När han vaknade var det dags att promenera bort till förskolan för att hämta hem storebror. Vi hade packat med oss lite nybakta kakor och promenaden hem som vanligtvis tar max 30 min, tog oss nästan två timmar. Vi hoppade i alla vattenpölar vi såg, hälsade på fåren, lekte lite vid lekplatsen och plockade kottar och löv. När vi kom hem blev det till att steka pannakakor till middag.

Tack mina älskade pojkar för att ni varje dag visar mig vad som verkligen är viktigt här i livet. Min kärlek till er är villkorslös!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer