Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Mitt i veckan

Idag har grabbarna och jag varit lediga. Vi tog det rätt lugnt här hemma imorse, sedan åkte vi och hämtade hem en storhandling och så var vi till bästa Alice och klippte grabbarna. De blev helt plötsligt så stora mina små grabbar! De är världens sötaste och jisses så skönt det ska bli att få bort allt hår ifrån deras ägon.

Men nu till det bästa på väldigt länge…

JOSEFIN OCH DAN ÄR HEMMA!!! Jag tror ärligt inte att jag förstått det ännu, samtidigt som jag njuter av varje liten sekund av att ha dem hemma. Evis har idag dragit igång med sin behandling och Jopplas ville också finnas här under denna vecka. Så de kom i måndags och har hängt med Evis och familjen tills idag, så först nu i eftermiddags var det dags för oss att få träffa dem. Jag fick den där 2 års sönderlängtade kramen från min fina Jopplas. Det är så sjukt att vi inte setts på två år. Som jag ska njuta av att ha er på hemmaplan under denna vecka! Åh!

Och Evis, let’s do this together!!!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar