Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Mitt sämsta jag...

Varning för djupt och långt inlägg.

Jag tycker att jag varje dag vaknar och känner tacksamhet över allt jag har och det är jag både glad och stolt över. Jag strävar efter att varje dag jobba på att bli mitt bästa jag. Det låter ju så klyschigt, men jag tycker att det är så otroligt viktigt. Jag vill kunna känna mig stolt över min tid på jorden och då är det viktigt att faktiskt tänka just så ibland.

Idag däremot så tror jag att jag har varit mitt sämsta jag istället. Tacksamheten över allt fanns där som vanligt när jag vaknade, men resten av dagen är knappt lönt att prata om. Idag tror jag faktiskt att det mesta gått rätt fel för mig och mitt tålamod har varit typ noll. Flera gånger har jag ärligt känt att, nej jag ger upp den här dagen, haha. Men det som räddar mig varje gång ifrån att typ bryta ihop är en mening som Evis sagt till mig att hon använder och det är ”Tänk inte, bara gör”. Alltså det är världens bästa mening! Tusen tack för att du är så klok världens bästa Evis. Ibland behöver man faktiskt inte göra saker större än vad det är, ibland kan man bara ”göra” och köra på.

Dessa dagar är jag verkligen inte stolt över mig själv och jag får så dåligt samvete för barnen. Jag menar de hänger ju bara på och jag tycker inte de förtjänar en trött och typ irriterad mamma. Men jag jobbar på att försöka förstå att man inte varje dag kan vara på topp och att barnen inte mår dåligt över att de får kika lite mer på tv vissa dagar, haha. Min kärlek får de åtminstone alltid och det är för mig det absolut viktigaste jag kan ge dem.

Just nu känner jag nog mest att det tar så mycket på krafterna att vara hemma med sjuka barn och på det få sova lite. Jag är ju fortfarande mammaledig vilket gör att jag är ju hemma själv med barnen varje gång de är sjuka. Så med oerhört många sjuksvängar och minimalt med sömn på senaste tiden (vilket dock känns som att det håller på att vända lite, men jag vågar knappt säga det) har nog tagit mer på krafterna än jag vågat erkänna för mig själv.

Utöver mig (haha) så har vi haft en rätt mysig dag. Vi har kollat lite film och julkalender, gjort mitt absolut favort-julgodis (receptet har du här), ätit pannkaksmiddag och myst här hemma. Tack mina älskade killar för att ni är ni. Imorgon tar vi nya tag.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer

Evis,

Grym är du! 🌟🌟

evisvardag.se
_amandanilsson
_amandanilsson,

❤️❤️❤️

nouw.com/_amandanilsson