Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Mixed day

Imorse fick vi lite egentid med Vidar. Jag började baka inför Vidars kalas. Tanken var att vi skulle ha det imorgon men det fick tyvärr ställas in för vi fick åka till mamma och hämta hem en snorig och lite hängig Wilton. Det fick därför bli lite film och mys och lek här hemma bara idag.

Vidar fick jättefina presenter skickat från moster Josefin och Dan. Så de sakerna har killarna lekt med hela eftermiddagen och kvällen. Wilton blev helt knäckt när vi skulle gå och sova och han inte fick ta med sig bakmaskinen, haha. Vi har även rullat klart våra chokladbollar. Världens bästa tips är att ha pärlsocker i en liten bunke, lägga i de rullade chokladbollarna och sedan skaka runt med i pärlsockret. Har ni inte testat det, gör det! Man spar så mycket tid och resultatet blir tusen gånger bättre. Ja har man barnen med i baket så blir det ju lite kaos skitigt hur man än gör, men ja ni fattar, haha.

Mitt andra tips för dagen är den mest ljuvliga frukost jag ätit på länge. Man tar 1 banan, 1 ägg och 2 tsk kakao. Mixar det och häller det i en mugg. In i micron i ca. 2 min och sedan är det bara att äta och njuta tillsammans med lite vaniljkvarg och bär. Mums!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer