Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

morbror är största idolen

Igår efter jobb/förskola så åkte vi raka vägen mot Västerås för att se morbror och Vita Hästen möta Västerås. Vi åt lite plocksallad i bilen påväg dit och när vi kom fram mötte vi upp resten av ”hejarklacken”, haha. Vi var 16 st på plats från brors, så ja vi var helt klart en egen liten hejarklack. Brors hade fixat tröjor till alla barnen och ni kan ju tänka er deras lycka. Morbror är ju liksom största idolen och nu fick de en varsin matchtröja, precis som morbror. De gick hand i hand in och var så taggad på att få se sin idol. Det var riktigt mäktigt att äntligen få sitta på plats och se igen och brors levererade i alla fall några poäng, men tyvärr slutade matchen i storförlust.
Efteråt fick vi säga hej till brors och jag tror inte jag har sett stoltare barn någon gång. Det blev kramkalas och sedan åkte vi vidare till hotellet för en skön natts sömn.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer