Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Mosters prinsessa 3 år

För tre år sedan var vi i Thailand. Vi var iväg på en dagsutflykt och upplevde helt magiska ställen, men det enda jag kunde tänka på var om du hade kommit till världen och om ni mådde bra. Jag visste att det liksom var på g, men jag hade inget internet under hela dagen, så dagen blev som en stor väntan. Vi kom tillslut tillbaka till hotellet men du hade inte kommit ännu, men bara några timmar senare fick jag det bästa smset jag någonsin fått. Du fanns nu i våra liv och du hade gjort mig till världens stoltaste moster. Lily, älskade ljuvliga lilla barn. Grattis på din 3-års dag. Moster älskar dig!

Självklart har vi varit på kalas hos världens finaste 3-åring idag. Vi har haft en så härlig dag med massor av gott och massor av lek. Jag tror faktiskt att Lily är nöjd med sin födelsedag och det är allt som räknas idag.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer