Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Mygginvasion 

Dagarna går i ett och det känns inte som att det liksom har funnits så mycket att skriva om mer än att vi jobbat, barnen gått förskola- sedan hem, äta, sova. Typ så. Lyckan var ju i alla fall total för grabbarna i måndags morse när vi gjorde oss klara på morgonen och mamma kom och knackade på. Deras miner var oslagbara när vi berättade att mormor äntligen har flyttat till sitt nya hus. Åh vad mysigt det är att ha mamma som granne!

Till något helt annat. För några veckor sedan (efter att Gävle drabbades av översvämningen) så har vi haft extremt mycket mygg. Och då snackar vi på riktigt problematiskt mycket mygg. Vi har ärligt inte kunnat/velat vara ute för det är liksom svärmar runt en så fort man går ut och dessutom är de otroligt ettriga. Till och med på förskolan har de vissa dagar fått hålla sig inomhus hela dagarna, för det har helt enkelt inte gått att vara ute. Barnen ser ut som små prickiga korvar av alla myggbett. Nej fy tusan säger jag bara! Snälla ge oss en frostnatt så vi slipper dessa vidriga mygg.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer