Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

När Allt är så nytt

Vi börjar sakta men säkert komma in i den här jobba/lämna på förskola/hem/äta/sova rutinerna. Det går jättebra, men det är fortfarande väldigt nytt för oss alla. Igår fick vi väcka grabbarna för vi båda började jobba tidigt och det händer ju liksom aldrig annars utan de vaknar ju den tiden vanligtvis också. Wilton traskar in på förskolan och tycker det är roligt för det mesta numera så det är ju grymt. Vidar däremot blir väldigt ledsen när vi säger hejdå så det är verkligen jobbigt. Det går som tur är över väldigt fort och han verkar trivas jättebra på förskolan. Men ja som sagt, allt är nytt så även hejdå-grejen ska väl ge med sig den också hoppas jag.

Inatt har Vidar varit vaken mellan 23.45 och 05.00... Svårt att säga vad han är inne i för period just nu. Tänder, bara mycket nytt eller helt enkelt bara hatar att sova? Ja jag vet faktiskt inte, men att han håller oss vaken ofta på nätterna, det vet jag haha. Wilton vaknade sedan vid 06.00 så idag blir det en väldigt lugn dag här hemma känner jag. Vidar sover, så Wilton och jag myser med en brasa och tända ljus.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer

Evis,

Aaah! Kämpa!!! 💪🏼👊🏼 Tur att han är sötaste ungen.. Be honom flörta och allt är förlåtet 😅😝♥️

evisvardag.se
_amandanilsson
_amandanilsson,

Lite så faktiskt 😅🙈❤️

nouw.com/_amandanilsson