Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

När det ekar tomt

Igår var det tyvärr dags att krama hejdå till våra bästisar. Vi har haft världens mysigaste dagar och det blir så tomt när de åker. Men vi hoppas att det inte dröjer så länge tills nästa gång vi får ses.

Vi alla var rätt trötta igår, så när de hade åkt slängde vi oss i sängen hela familjen och kollade på Grinchen. Det är helt klart favorit barn-julfilmen, så den kommer att gå varm här hemma hela december gissar jag på. Sedan hälsade vi på mamma en sväng innan Mattis och Wilton åkte iväg på innebandymatch. Vidar och jag stannade hemma och världens mysigaste kväll bara han och jag. Vi badade, spelade spel, åt toast i soffan och så fick Vidar välja vad han skulle kolla på. Det blev en kortis av både bamse, Pippi och Blaze innan han somnade tätt, tätt intill mig. Han sa under hela kvällen mymys (mysigt) och mamma med sin allra mjukaste röst. Älskade Vidar, tack för en så fin kväll bara du och jag.

Vid 20-tiden kom min andra lilla älskling hem. De hade också haft en grym kväll. Vi är rätt dåliga på att göra saker med bara en åt gången, men det ska vi absolut bli bättre på. Man riktigt ser hur de njuter av lite egentid. Men när Vidar skulle somna så var han helt knäckt eftersom han inte hade Wilton bredvid sig i sängen. Mina älskade älskade barn!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar