Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

När fredagsfeelingen är på topp

Vi startade dagen med mys i soffan, följt av långfrukost och FaceTime med våra bästisar i Småland. Sedan drog vi igång med storstädning här hemma. Det görs för sällan helt klart och jag har så svårt för när det känns skitigt här hemma, men jag är uppenbarligen också för lat för att städa oftare. I-landsproblem hej! Det var i alla fall underbart att få hela huset nystädat innan vi kickade igång dagen och helgen på riktigt.
Vid 11-tiden åkte vi mot stan då storhandling stod på schemat. Grabbarna hjälpte mig som vanligt och var så duktiga som fyllde sina egna små kundvagnar, men på slutet gjorde de mig alldeles svettig. Jaja, vi tog oss ut ur affären utan att skada någon i kundvagnsracet och det mesta på handlingslistan fick vi med också, haha! På vägen hem åkte vi förbi och hälsa på på Mattis jobb. När vi kom hem flyttade jag över Vidar och en sovandes Wilton till vagnen och så gick vi på en promenad i det ljuvliga vädret. Efter det blev det pysselverkstad och slapp i soffan tills Mattis kom hem och fredagsmyset kunde börja på riktigt.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar