Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

När livet rasar…

På min älskade systers blogg finner ni anledningen till varför livet totalt vänts upp och ner och att jag därför helt enkelt inte pallat att finnas här under denna vecka. Allt ”oviktigt” känns så extremt oviktigt och allt viktigt känns så otroligt viktigt, om ni förstår vad jag menar.


Evis, min finaste syster. Du förtjänar allt annat än detta och ändå drabbas just du. Som jag önskar att jag kunde ta det ifrån dig! Tänk om jag åtminstone kunde ta lite smärta och sjukdom ifrån dig och dela det med dig, så du slapp bära allt själv… Maktlösheten är helt brutal. Vi kan inte göra något annat än att finnas för dig och heja på dig. Och tro mig, jag finns här. Varje liten sekund finns jag för dig och jag är ditt absolut största fan!

Det finns inget annat än att vi ska klara detta. Vi ska det! Och jag är så säker på att vi kommer fixa det! För om det är någon som ska greja det, så är det just du. Du är den starkaste jag vet, min superEvis. Jag älskar dig oändligt!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer