Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

När måendet och vädret inte klaffar

Vabruari lever helt klart upp till sitt namn. Dock är det ju Mattias och jag som mått sämst denna gång. Jag är helt hundra på att denna ”förkylning” slog till rejält på oss för att vi börjar slappna av nu när allt äntligen börjar bli klart på riktigt. Det känns som att vi pratat om att vi börjar närma oss i evigheter, men nu är det faktiskt på riktigt och vi är så otroligt lättade över det.
Wilton sov hela natten i sitt rum och jag hörde små fossingar trippa ut från rummet medan han ropade ”mamma” imorse vid 05, då Vidar och jag redan låg vaken. Jag var helt slut då jag inte kunde somna i tid igårkväll heller. Denna sprängande huvudvärk och denna förkylning tar knäcken på mig snart. Vi har i alla fall bara chillat här hemma idag. I eftermiddags fick jag dock panik av att sitta inne när det var så fint väder. Så vi trotsade det kassa måendet och gick ut på en liten promenad ner till vattnet. Det blev mer ett litet äventyr än en promenad om man säger så, men det var så skönt att få lite frisk luft och lite sol.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer