Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

När man går varandra på nerverna...

Jag tycker att grabbarna för det mesta leker fint och är så oerhört snälla med varandra. De leker för det mesta ihop, så där man hittar den ena finns oftast även den andra. Men såklart har även dessa gossar sina stunder då de verkligen är på varandra. Då vet de liksom exakt var gränsen går hos varandra och passerar den gränsen lite hela tiden. Idag var en sån dag... Detta tycker jag dock oftast hör ihop med mitt eget mående också. De stunder jag har energi så går allt hur bra som helst och jag känner att jag skulle kunna ta hand om hur många barn som helst, men som nu när jag inte känt mig helt hundra. Ja då testas jag till tusen och känner mig inte lika kaxig. Troligtvis har detta nog mest att göra med att jag inte har samma tålamod i guess, haha. Men såklart känner de ju också när de kan testa mina gränser. Dessutom har de nog också varit oerhört understimulerade idag och då brister det ju tillslut. Jaja nya tag imorgon och som tur är känner jag mig piggare.

Vi har i alla fall gjort det bästa av saken idag. Pippi (tack Astrid Lindgren för Pippi! Om du bara visste hur många stunder du räddat mina två år som mamma. Du är ett geni!) har gått varm på tv, vi har lekt kurragömma, diskussionerna har varit många, vi har ätit ”picknick” i vardagsrummet och så har vi vilat. Idag var en sån dag då jag faktiskt räknade ner timmarna tills Mattis skulle komma hem. Nu blir det soffläge resten av denna kväll.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer