Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

När sorg möter tacksamhet

I början på veckan möttes vi av fruktansvärda besked. Himlen har fått ännu en helt fantastisk ängel. Mitt hjärta brister av att livet är så fruktansvärt orättvist och skört. Alla mina tankar går till de närmaste i familjen. <3 Vi är så många som känner det enormt stora tomrummet du lämnat här. Det är otroligt svårt att ta in och det gör det svårt att liksom förstå hur allt får gå till som det gör...

Men trots att det är så mycket hemskt som händer, så finns det också så oerhört mycket att vara tacksam för. Och någonstans tror jag att det är just det som får oss att ta oss vidare.Imorse vaknade jag upp bredvid min älskade trio. Tänk att jag faktiskt varje morgon får vakna upp tätt intill dem och att de är mina. Min lilla familj. De två små må ha testat mitt tålamod till max dessa sjukdagar/nätter. För ja de har inte bara gett mig ett grått hårstrå, men oj vad de fyller mig med tusen gånger mer energi. Och Mattis, min trygga punkt som alltid står vid min sida och backar mig. Ja även han kan såklart reta gallfeber på mig ibland, men det är inget emot vad han varje dag ger mig. Tack för att du varje dag väljer mig, som din. Som jag älskar er!

Lite senare kollade jag ut på det vidriga snö/regn/storm vädret och kände bara att fy tusan vad jag är glad som får bo i vårt varma fina hus.

Sedan gick jag upp på övervåningen för att jobba och ja, jag har världens roligaste jobb och världens finaste kollegor.

Strax innan lunch hör jag min underbara systers röst på nedervåningen följt av hela lilla familjen i bakgrunden. Jag trodde de facetimeade så jag sprang ner för att säga hej. Men nej, det var inte FaceTime utan där stod de alla fyra i regnvädret utanför dörren. Med sig hade de allt man kan tänka sig till oss. En stor välfylld matkasse med en tacomiddag, frukt, kakor, godis, naturgodis och varje liten chips/snacks sort man kan komma på, läsk, saft, leksaker, böcker, filtar och fina paket till grabbarna. Ja som sagt, allt man kan tänka sig behöva i denna sjukstuga. Alltså jag finner inga ord. Det tog emot rejält att jag inte fick krama om mina älskade små prinsessor, men jag fick åtminstone se dem idag. Tusen tusen tack för allt och ännu fler tack för att ni kom!

Ja alla i vår närhet har så stora hjärtan och jag jag älskar er var och en! De finns verkligen alltid där för oss i alla lägen. Och finast är det när de liksom visar sig när man faktiskt allra mest behöver det, exakt så som Evis+familj gjorde idag. De finns alla runt omkring en varje liten sekund på dygnet och det är stort. Tack igen Evis för att ni kom och kryddade till vår annars rätt trötta corona-karantän. Ni betyder allt!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer