Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Not on top

Idag har jag inte varit på topp. Min kropp har varit seg och jag har inte haft ork till någonting. Grabbarna har också känts rätt slut idag, så jag tror vi alla tre har behövt dessa rätt lugna hemmadagar. Idag har vi kollat lite film och myst i soffan, pysslat lite och så lekte vi lite ute när solen tittade fram. När Vidar sov middag på eftermiddagen så hade Wilton och jag så mysigt i soffan framför Pippi. Vi åt lite kaka och jag åt upp mina två rätt snabbt medan Wilton fortfarande hade en kvar i handen. Han kollade på sin och log, sedan sa han. ”Mamma, dela min kaka” och så bröt han sin kaka i två delar och gav mig den ena. Alltså denna lilla killen är så oerhört omtänksam och givmild. Så fort han får något så tar han alltid en till sig själv och en till Vidar. Älskade gohjärta, dessa saker gör mig så stolt och glad!

Ikväll har Vidar och jag varit och handlat och nu ska jag hoppas in i duschen sen blir det raka vägen i säng. Jag hoppas på att en natt med (förhoppningsvis!) god sömn kan göra under med min sega kropp.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer