Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Nu drar vi på semester

Idag har vi köpt ny bil! Äntligen säger jag bara. Det känns som att vi kollat på en ny bil i typ ett halvår, så det var en riktig lättnad när vi i fredags firade in semestern med att bestämma oss för denna. I förmiddags var Mattis därför till Stockholm för att hämta hem bilen. Vi åt lite mat med mamma, mormor och morfar som kom på besök i eftermiddags och sedan packade vi in oss i bilen. Vi är nu påväg till Göteborg för några dagar där bara familjen och sedan ska vi vidare mot Rottne och våra älskade Smålänningar.

Jag fick verkligen nypa mig i armen för ett tag sedan när jag satt och höll min stora kärlek i handen, tittade i backspegeln och såg mina älskade små grabbar sovandes i sina stolar. Sommar i P1 spelades i högtalaren och vi är påväg i vår nya bil neråt i landet för två veckors semester. Alltså livet! Tacksamheten är total! Jag har världens finaste familj att få dela mitt liv med. Som jag älskar min grabb-trio!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer