Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Ny vecka och vi kickstartar den inte

Jag kan inte minnas sist vi hade en inne-mys dag. Men idag fick det bli exakt så. Vi har kollat på Pippi, byggt koja, ätit tacorester, skitit i alla måsten och bara myst inomhus.

Jag njuter (om möjligt) ännu mer nu dessa dagar jag har båda grabbarna hemma. Wilton kommer ju bara gå på förskolan fem timmar mellan tisdag-torsdag, så måndag och fredag är fortfarande ”våra” dagar. Grabbarna har lekt och myst om vartannat hela dagen. När jag plockade undan efter lunchen körde de bilrace i hela huset. Sedan lugnade de sig och så hörde jag hur de grejade i vardagsrummet. Jag kollade till dem och möttes av världens gulligaste syn. Wilton satt och läste böcker för Vidar. ”Där är klockan, tick tack. Där är bilen, Nida (Vidar) där är bilen. Och bamse...” satt han och pekade och läste för honom med sin allra mjukaste röst som han bara pratar till Vidar. Älskade gullungar, ni fyller verkligen alla mina dagar med så oerhört mycket kärlek, lycka och glädje!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer

MoaPaulsson
MoaPaulsson,
Åh vart är killarnas set ifrån ”NASA”? 😊
nouw.com/moapaulsson
_amandanilsson
_amandanilsson,
Det är från HM och visst är det så härligt!?😍
nouw.com/_amandanilsson