Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Nyårsfirande på Disneyland 

Strax innan vi åkte till USA fick vi en tidig julklapp av Josefin och Dan att vi skulle till Disneyland. Finaste julklappen. Så på nyårsafton var det dags. Vi checkade först ut från hotellet i Sandra Monica, för att åka hem till Josefin och Dan igen och tillbringa de sista dagarna där.
Vi åkte sedan mot Disneyland och det var ta mig tusan ännu mer underbart än vad jag hade förväntat mig. Man ville liksom aldrig att dagen skulle ta slut. Att se lyckan i barnens ögon hela dagen var magiskt. Vi levde livet från morgon till kväll. Vi blev kvar tills klockan var 22, då åkte vi hemåt och väntade in tolvslaget med kvällsmacka och varm choklad från Josefins hot chokolate bar (nästa år kan jag lova att jag också fixar en sån, så mysigt och gott!). Sedan skålade vi in det nya året tillsammans till en helt magisk utsikt med fyrverkerier som lyste upp hela LA.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar