Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Onsdag

Efter en rätt kaotisk morgon så kom vi till slut iväg. Ja och med kaotisk morgon så kan jag ju säga såhär, en lite lätt förfinad version. Vidar hann kissa på golvet efter att jag hade bytt en bajsblöja och jag hann bara torka upp det och skulle hämta en ny blöja, ja då var det bara att fortsätta torka upp lite blåbärspoop inne i lekrummet också... men som sagt, till slut kom vi iväg. Vi lämnade Vidar hos sin faster och kusinerna och sedan åkte Wilton och jag vidare till förskolan. Idag har vi varit där 9-14 och det har gått så otroligt bra. Han verkar älska sin förskola och pedagogerna och jag är så oerhört glad för det. Han har lekt hela dagen och jag har suttit på en bänk och hållit mig i bakgrunden. Vid 14 sa vi hejdå och åkte och hämtade en efterlängtad lillebror.

När vi kom hem kom regnet så då var vi såklart tvungen att ta fram paraplyet, haha. Sedan blev det mys resten av eftermiddagen, det märks helt klart att det varit mycket nya intryck under dagen.

När barnen somnade slängde vi oss i soffan fram morden i Sandhamn. Även vi var rätt slut efter dagen.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer