Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Onsdag eller nåt

Vilket magiskt väder det har varit idag. Så fort vi hade ätit frukost imorse så gick vi ut. Vi tog en promenad och utforskade allt längs vägen. Efter lite lunch ute åkte vi mot stan. Jag skulle in på ett möte och killarna fick ”jobba” på Marias jobb under tiden. När jag var klar på mötet åkte jag tillbaka dit ett tag jag också. Sedan vinkade jag hejdå till killarna som ska få sova hos morfar och Maria inatt och hänga med dem imorgon, då både Mattis och jag ska jobba. Ja det var minst sagt två taggade killar jag vinkade hejdå till i eftermiddags. Jag däremot tycker det blir tomt samma sekund som jag säger hejdå till dem, men såklart också skönt att veta att man ska få sova utan att behöva vakna inatt.
Jag köpte med subway hem som vi njöt av i kvällssolen. Sedan tog jag en promenad för det tog emot att gå in ikväll. Men nu väntar en dusch och sedan en ljuvlig natts sömn.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer