Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Oplanerad egentid

Imorse lämnade vi Wilton på sin förskola och sedan var det Vidars tur. Han blev lite ledsen när jag gick idag och det är ju alltid tufft att vända om och gå när det enda man vill är att gå tillbaka och trösta det finaste man har. Det hade som tur var gått över väldigt snabbt och dagen hade gått jättebra. Denna inskolning har hittills gått så mycket snabbare än den med Wilton, så jag har liksom fått lite oplanerad egentid bara sådär. Jag har njutit till max av dessa timmar idag, men jag ska ärligt säga att jag har svårt att finna mig i att jag idag bara fick njuta och vila. Jag kan inte gå ut på en promenad eller åka för långt bort eftersom jag ska kunna komma till förskolan snabbt dessa dagar under inskolningen. Så jag har liksom bara varit hemma och grejat lite och så passade jag även på att vila lite. Jisses vad denna dag var välbehövlig!

Ikväll har vi varit till pappa och Maria på middag. Vi har haft en så galet mysig kväll och grabbarna bara älskar att få hänga hos dem. Denna kväll är vad jag kallar lyx i vardagen. Tusen tack pappa och Maria!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer