Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Ordningen är återställd 

Äntligen är våra älskade prinsar här hemma igen. Fy tusan vad jag har längtat! Tomheten när de inte är hemma går inte att beskriva. Så jag njuter så mycket av att få ha dem henne igen. Det har dessutom varit en extremt tuff vecka på jobbet med jobb från morgon till kväll, men nu är det bara några timmar kvar tills vi tar semester hela familjen, i 4 (!!!) veckor. Jisses vad underbart! Jag har aldrig tidigare längtat så mycket efter en semester som nu… En jobbdag kvar och grabbarna hänger hos sina kusiner Hugo och Idun imorgon, sedan väntas grillkväll där för att fira in semestern. Aaah, snart!

När vi kom hem ikväll så åt vi middag och sedan cyklade vi bort till campingen för att köpa en glass. Vi blev kvar ett bra tag och lekte och badade (eller i alla fall Mattis) och hade en så mysig kväll. Sedan somnade vi allihopa vid nattningen. Några timmar senare vaknade Mattis och jag och visste knappt om det var natt eller morgon, haha. Nu har vi fått undan allt här hemma och ska snart gå och lägga oss på riktigt för snart ska vi gå upp.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar