Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Påsklov

Som sagt, full fart på jobbet även idag. Vi har alla firat lite de senaste dagarna för otroligt jobb den senaste tiden, vilket är så roligt. Jag är så tacksam över att jag bara älskar mitt jobb. Det är stort att efter velande hit och dit under många år, nu äntligen känna att jag är på rätt plats liksom. Det var precis som att när vi fick grabbarna så fick jag med mig ett inte lugn och jag känner mig så extremt tillfreds med livet nu. De kom liksom och gjorde allt komplett. Såklart är det full fart och många gånger otroligt stressigt, jag menar vi har fortfarande småbarn. Men bara känslan av att jag älskar att vara hemma med mina grabbar mer än allt, men när jag är på jobbet så älskar jag det liksom också. Ja ni fattar nog vart jag vill komma.

Vid 15 idag var det dags för mig och grabbarna att ta lite påsklov. Mattis jobbar imorn också, sedan är även han ledig till på tisdag och jag ser verkligen fram emot dessa dagar vi ska få tillsammans. Vi har så fina planer, så det ska bli så mysigt.
Grabbarna blev så taggade när jag hämtade dem på förskolan idag, pååssklooov! Vi åkte hem och lekte och spelade memory till Mattis kom. Han hade köpt med sig pizzor till middag och efter maten så kollade vi GGIKs match på teven. Wilton kämpade så för att hålla sig vaken hela matchen och när det var några minuter kvar kunde han inte hålla upp ögonen längre, lillhjärtat. Vidar är mer den som kör på och inte ens känner att han är trött förrän man liksom säger ”nu ska vi gå och sova”, då kommer det. Så han somnade så fort vi la oss i sängen. Älskade barn. Nu ska jag också försöka sova.

Vidar har idag lärt sig att räkna till 12. Alltså när tusan hände det att våra barn blev så stora kan man ju undra. Wilton har valt kläder helt själv idag också, lite ”påskkläder” tydligen och jag tycker det är så gulligt. Världens bästa grabbar!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar