Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Per, vila i frid

I fredags var det en otroligt tung dag. Det var dags för bästa Pers begravning. Det är så surrealistiskt att ens skriva det och det kändes minst lika konstigt att sitta där på begravningen och försöka förstå att du inte ska få finnas hos oss mer... Trots att det var fruktansvärt tufft för alla och inte minst för de absolut närmsta, så blev ändå dagen så fin. Det är så sorgligt att jag inte finner ord, men ja det blev ett fint avslut.

Tack för allt Per! Inte en enda högtid kommer bli densamma utan dig. Du kommer för alltid att vara saknad!

Efter begravningen och minnesstunden så åkte vi tillbaka till hotellet där vi alla liksom bara andades ett tag. Mattis och barnen kom och äntligen också och det blev ett kärt återseende även för våra små grabbar. Jisses så de kramades och liksom undersökte om de liksom var verkliga allihopa. Vi har ju bara pratat på FaceTime det senaste 1,3 året. Så ja det var magiskt att få se killarna tillsammans och nu dessutom fyra stycken. Efter ett tag gav vi oss iväg mot en mysig park nära hotellet. Vi beställde dit mat, åt massa gotta, lekte med barnen och hade en jättemysig sommarkväll. Det blev ett mysigt avslut på en otroligt jobbig dag. Men jag tror inte någon av oss kunde sluta tänka på ifall vi kunde ha fått haft dig med Per.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer