Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Pizza night

Till frukost bakade grabbarna bröd som typ alla lördagar här hemma och det blev lika gott som alltid. Efter frukosten åkte vi till stan för att få våra bilar rena och fina. (Tips till alla som bor i Gävle är att lämna in era bilar på Kryddans bilvård. De är så gulliga där och man får bilen ren in- och utvändigt för 300:-). Under tiden vi väntade så tog vi en promenad till affären. Vi insåg att vi inte handlat tillsammans på typ ett halvår (vi har undvikit att åka allihopa pga corona), men idag fick det bli så.

När vi hade hämtat upp våra skinande rena bilar så åkte vi hemåt igen. Vi hann bara innanför dörren så kom vår favvoliga. Jisses vad jag hade längtat efter mina små prinsessor! Vi bjöd över dem på pizza-night och lekrace. Det var full fart här hemma hela eftermiddagen och när vi började bli hungriga så fick alla göra sin egna pizza. Efter middagen fick barnen lite lördagsgotta i form av godispizzor (det gäller att gå all in på pizza-night, haha) och annat gott framför en film. De blev kvar till kl. 19 och då däckade killarna direkt. Tack för ännu en grym dag bästa ni.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer