Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Playdate

Idag har det varit full fart från morgon till kväll. Vi åkte hemifrån imorse för idag var det dags för första föräldragruppen. Det var faktiskt jätteroligt att få träffa massa andra mammor/pappor och bebisar i typ samma ålder som Wilton. Det är ju så roligt att se hur olika alla är och hur olika alla växer, men att allt liksom är perfekt på deras sätt. Det är så häftigt, varje liten bebis är unik! Efter det blev det en sväng på stan för att uträtta massa ärenden. Sedan åkte vi till mina Lagerhaus-kollega Mathilda och hennes lilla Wilmer. Det skiljer bara två månader mellan dem, så snacka om att han och Wilton kommer kunna ha roligt i framtiden. Min andra Lagerhaus-kollega Johanna kom också dit, så vi fikade och hade en jättetrevlig eftermiddag tillsammans. Så roligt att jag fortfarande har kontakt med vissa av dem från butiken.
När vi kom hem så ringde vi en otroligt efterlängtad Josefin och pratade med henne i nästan två timmar. Åh vad jag önskar att man bara kunde förflytta sig genom telefonen till henne. Men vi får nöja oss med FaceTime än så länge och det är inte helt tokigt det heller. Wilton och moster pratade och busade hur länge som helst i telefonen, så gulligt!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer