Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Premiär cykeltur 

Imorse vaknade jag runt åtta tiden. Jag gick upp och pysslade ihop barnens påskägg och lite annat här hemma. När klockan började närma sig 10 så hade Mattis ännu inte vaknat, men då fixade jag frukost och fick till slut väcka honom för jag var så hungrig. Efter frukosten gav vi oss ut på en lång härlig cykeltur. Alltså det är så mycket vår för mig att sitta på cykeln igen efter en hel vinter, helt underbart. Vi hamnade nere vid vattnet och satt där ett bra tag och bara njöt av solen och pratade innan vi cyklade hem igen. Vi åt lite lunch och sedan slängde vi oss i soffan och vilade lite och kollade film.

Ikväll var det min tur att laga middag och jag gjorde fetaostfyllda kycklingfiléer, rotfrukter i ugn och vitlökssås. Alltså det blev så gott. Nu ska vi duscha och mysa lite framför en film vår sista ensamma kväll. Imorgon ska både Mattis och jag jobba på förmiddagen och sedan ska vi ut till mamma på lite påskmat och sedan hämta hem våra älskade prinsar. Nu längtar jag så mycket. Har aldrig varit ifrån dem såhär länge någonsin.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer