Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Rainy day

Idag vaknade vi till ett grått Furuvik. Vi skulle egentligen ha haft kalas idag, men eftersom vi inte var helt hundra igår så tog vi beslutet att skjuta fram kalaset till nästa helg istället. Just idag kändes det som ett rätt bra beslut, för det hade inte varit så roligt att ha ett ute-kalas i detta väder.

Efter frukosten åkte vi till stan för att storhandla och köpa lite blommor till trädgården. Wilton fick köpa sitt eget lördagsgodis och jisses så stolt han var. Utöver den lilla utflykten så har vi inte gjort så mycket mer än att leka och mysa inne medan regnet har öst ner ute. Om Wilton var stolt över sitt lördagsgodis så kan ni ju bara tänka er hur stolt han var när han fick på sig ett par kalsonger för första gången och dessutom premiärkissade på pottan. Så duktig!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer