Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

S ö n d a g

Imorse efter frukosten åkte vi och ”jobbade” och handlade. Grabbarnas viktigaste jobb-uppgifter är att sortera sopor vid återvinningsstationen och att panta och de tar sina ”jobb” på fullaste allvar. De köpte varsin tuggummiburk för sina pengar och sedan åkte vi hemåt. Vi fick fika-besök av pappa och Maria och jag blev återigen bortskämd med fin födelsedagspresent. Även grabbarna blev bortskämda. De fick så fina pyjamasar och en tröja, så snällt. När vi hade fikat och lekt så åkte de vidare. Så gav vi oss ut i finvädret och grejade lite. Jag säger bara ÄNTLIGEN är myggen borta. Så ÄNTLIGEN kan man vara ute som vanligt. Man kan öppna dörren utan att ha fyllt hela huset med mugg och det är underbart.
Det blev tacos till middag följt av söndagsbio innan grabbarna somnade gott. Vi hade tänkt somna tidigt ikväll, men det gick åt pipan. Vi började nämligen kolla på Kastanjemannen och blev totalt fast, så vi plöjde hela serien på en gång.

Nouw verkar ha stora problem just nu. Det ligger nere till och från och bilderna hamnar hur som och går inte att ändra, ja man får ta det som det är helt enkelt.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer