Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Så mycket kärlek i en så liten kropp

Alltså, det finns så mycket kärlek och omtanke i Wiltons lilla kropp. Allt han gör och får, delar han med alla och framförallt Vidar. I veckan fick Wilton en liten present av sin mormor för att han var sjuk. Det fanns några godisar fasttejpade på paketet och han hann inte ens få loss den första innan han sa, ”till Vidar”. Ja som sagt, han är bara så omtänksam. Han säger varje dag ”åh vad jag tycker om Vidar!” samtidigt som han kramar om sin lillebror hårt. Deras syskonkärlek gör mig så varm och lycklig, jag är så oerhört tacksam över att de har varandra.

Wiltons omtanke kan dock många gånger också göra att jag får ont i hjärtat... som i helgen. Vi har på det senaste pratat om att vi ska flytta in Vidars säng till Wiltons sovrum, så att de får sova tillsammans. I helgen tog vi tag i det och när Mattis och jag pratade med Wilton om detta i lördags så sa vi ”skulle du tycka det var mysigt om Vidar fick flytta in i ditt sovrum med dig, så att ni får sova tillsammans?” Han svarade med stor ögon ”Jaa, då kan Vidar sova i min säng och jag kan sova på golvet!”. Vi fick förklara att det var så fint tänkt av honom men att han såklart inte skulle flytta någonstans!

Wilton, min älskade Wilton. Tack för att du är världens finaste barn och storebror. Men lilla hjärtat, var rädd om dig!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer