Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Så speciellt

Detta är helt klart det mysigaste som finns. Att få ha sin älskade lilla bebis sovandes tätt intill. Åh vad de växer snabbt. Det är ju så roligt med all utveckling som Vidar gör varje dag och jag kan ärligt inte vänta tills han och Wilton springer runt och röjer tillsammans, men jag vill samtidigt inte att han ska bli stor så snabbt. Ja det är bara att fortsätta njuta av varje dag jag får möjlighet att vara hemma med mina älskade killar. Denna tiden kommer för alltid att vara så oerhört speciell för mig och i framtiden ska jag minnas tillbaka på den med ett stort leende. Jag ska då också tacka mig själv för att jag verkligen njutit och tagit vara på mammadagarna (det är något jag har som mål med min mammaledighet, att ta vara på varje dag jag får med grabbarna). För det gör jag verkligen. Självklart är det tufft många gånger, men allt det positiva tar över med stor marginal. Ja jag älskar att få tillbringa dagarna med mina grabbar.

Ikväll fick jag order av Mattias att bara ligga i soffan och inte göra någonting annat än kolla på ”Amanda program”. Så det är precis vad jag har gjort, så skönt. Idag har jag varit rätt trött och det gillar jag inte, så nu är det dags att sova.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer