Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Så var vi hemma igen

Ja det blev en lång paus här, men som sagt. De dagar vi är med våra favoriter från Småland är så värdefulla för mig, så att slänga bort den tiden på telefonen skulle jag aldrig göra. Det kommer uppdateringar från veckan.
Vi har i alla fall haft en helt underbar vecka och igår kom vi hem igen. Det var en taggad bil som rullade in på uppfarten här hemma, för som vi har längtat efter pappan i huset. En hel vecka är lång tid att vara ifrån varandra, men vi det har gått så bra. Vi åkte från Rottne 07.30 och 14.00 var vi hemma. Alltså jisses vilka grymma pyjamaskillar jag har, de är helt otroliga (de är faktiskt värda att skrytas av lite tycker jag). Vi klarade resan med ett enda stopp och de var nöjda näst intill hela vägen. Ja vi är verkligen ett dreamteam mina grabbar och jag.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer