Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Santa monica 

I förrigår checkade vi in på ett hotell i Santa Monica. Vi har haft extrem otur med vädret, för det har regnat mestadels. Men vi har hunnit med lite allt möjligt ändå. Första dagen tog vi en liten promenad längs vattnet och åt lunch på cheesecake faktory. Vi kikade i lite butiker och sedan gick vi hem och vilade lite middag. På kvällen hade mamma och Josefin grabbarna medan vi var till Staples center för att kolla NHL match. Det var så galet mäktigt att se. Grabbarna levde livet på hotellet med picknick och massa annat mysigt under tiden. De verkligen avgudar sin moster och mormor!
Vi fick sovmorgon igår och så körde vi en lugn dag på hotellet. Mot eftermiddagen åkte vi till ett köpcenter en bit ifrån hotellet där vi gick runt resten av kvällen.
Idag har vi varit till the Grove. Trots regnväder så fick vi en så mysig dag. Vi fick ihop lite shopping och så fick vi komma ut på en lite utflykt. Ikväll åt vi mexikanskt på hotellrummet och så beställde Jopplas och grabbarna hem massor av donuts. De blir så galet bortskämda, haha. Nu är det verkligen dags att sova så vi orkar med morgondagen. Nyårsafton väntar och vi ska iväg på en grym utflykt. Det kommer förhoppningsvis bli ett jättebra avslut på detta år.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar