Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Shoppingdag

Idag har vi varit hemma, men inte pga sjuka barn utan bara lediga. Så underbart! Det har varit mysigaste dagen på länge. Vi kollade på paw patrol i sängen ett tag innan vi tog oss upp. Sedan lekte vi massor innan det var dags för frukost. Efter frukosten gav vi oss ut i finvädret för en promenad och med oss fick vi grannen (även kallad mamma/mormor). Hur lyxigt är det inte att få gå en promenad på några km och ha havet intill sig hela vägen. Ja jag älskar Furuvik! När vi kom hem så bytte vi om och åkte mot Valbo för lite shopping. Lite presenter skulle inhandlas och grabbarna skulle få skridskor. Idolen här hemma är ju helt klart morbror och klubborna går varma ”jag är morbror” säger Wilton när det är dags för match, följt av Vidar som direkt efter säger ”jag Flis” (jag är Felicia) haha. Vi pratade med brors i måndags och då kom Wilton på att han inte hade några skridskor som morbror, så ja det var bara att fixa det. Vi avslutade vår shoppingrunda med korv och glass. Killarna har varit så duktiga idag. Vad jag är stolt över mina fina killar.

Jag är så fruktansvärt trött på Nouw som tydligen inte verkar få ordning på hur bilderna laddas upp. Men jag hoppas att de löser det snarast! Håll ut.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar