Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Sista dagen

Jag vaknade av att de ringde från jobbet i söndags och jag blev tvungen att åka in på lite akutjobb en timme. När jag kom hem igen så hade inte ens alla vaknat. Vi åt frukost och sedan packade våra finaste bästa smålänningar ihop det sista och gav sig iväg hemåt. Det blir alltid lika tomt när de åker, men en sak som gjorde det lite lättare (både förra och) den här gången är att vi ska få ses bara om någon vecka igen. Vi ska nämligen åka ner en vecka till dem på semestern och jisses vad jag längtar till Småland. Det är ju liksom mitt ”andra hem” och jag har inte varit där på snart 1,5 år.
Efter lite lek och lunch så åkte även mamma, Evelina, Johan, Lily, Belle och Hugo hem. Brors, Felicia och Olof blev kvar med oss enda till sen eftermiddag. Så vi njöt av solen ute på altanen hela dagen. Killarna somnade i raketfart helt slut efter helgen, men jisses vilka mysiga dagar vi har haft.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer