Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Sista dagen i karantän 

Idag är vår sista dag i karantän och det ska faktiskt bli riktigt skönt att få känna sig lite ”fri” igen. Att få åka och handla, träffa folk och komma tillbaka till någon form av vardag igen. Dock älskar jag helg hela veckan sådär ibland, men det är väldigt skönt att ha lite rutiner också. Mattis börjar jobba imorgon igen och grabbarna och jag är tillbaka till förskola och jobb på torsdag.

Jag kommer helt klart längta ihjäl mig efter barnen, för jisses vilket njut det har varit att få ha dem hemma dessa 3 veckor och hänga med dem varje liten sekund.
Idag startade vi dagen med en riktig pangfrulle följt av en promenad i stormen. Det blåste riktigt isiga vindar, men det var ändå så skönt att komma ut. Resten av dagen har vi hängt inne, grabbarna har gjort egna hamburgare till middag och så kollade vi på en film innan läggdags. Mattis fixade milkshake för att lyxa till det lite extra sista kvällen och det blev minst sagt uppskattat.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar