Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Sista februari 

Vilket underbart väder vi bjöds på idag. Mattis och grabbarna gjorde tunnbröd till frukosten imorse och efter det städade vi av här hemma. Efter det gav vi oss ut och njöt av solen. När vi hämtade posten så hade killarna fått varsitt paket av sin farfar. Det visade sig till deras lycka vara en varsin polisbil, så snällt. Vi var ute exakt hela förmiddagen och killarna fick äta lunch ute på bron. Mot eftermiddagen kom pappa och Maria på besök. Vi alla blev bortskämda med jättefina alla-hjärtans dag presenter (tusen tack igen) och så fikade vi.

När de åkte hemåt igen så tog jag med mig Wilton och Vidar på en promenad och Mattis åkte och handlade inför veckan.

Nu nattar Mattis barnen och sedan intar vi soffan resten av kvällen. Vi bestämde i fredags att vi skulle ta en helg här hemma och göra ”ingenting” och det var verkligen exakt vad vi behövde. Nu är vi redo för en ny vecka igen.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer