Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Sista semesterveckan är här

I söndags blev vi bjudna på lunch av mamma och Thomas när vi skulle hämta hem barnen igen. Ja de hade verkligen haft en grym helg och det var näst intill omöjligt att få med Wilton hem igen. ”Neeej, åka tillbaka stugan. Mormor, Thomas, Lily, Belle....” så lät det en bra bit påväg hem i bilen.

Vi har egentligen inte gjort så mycket hittills dessa dagar. Utan mest bara maxat familjetid, vilat när vi har kunnat och bara njutit av ledighet ihop. Det är exakt så vi kommer göra resten av denna vecka också. Vår sista semestervecka innan allt nytt spännande drar igång.

Vidar fick en för tidig 1-års present av sin farmor, en skrinda. Som vi kommer använda den, grabbarna älskar den redan. Notera även Vidars ansiktsutryck i blåbärsskogen. Han blir alltid lika förtvivlad när man tar bort något han äter, haha. Och ja, barnen hade alldeles för små kläder när vi plockade blåbär. Men så får det vara i skogen.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer