Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Slapphelg 

Ja här var det slapphelg... Wilton har ju varit hängig hela veckan, han är så mycket bättre, men det var rätt segt denna gång. Även Mattis kom hem igår och kände sig inte alls pigg, så sjukstugan fortsätter här hemma. Jag känner mig rätt seg också och har gjort de senaste veckorna, så jag hakade på slappdagen. Trots att det enda jag egentligen vill är att göra något kul, för det blir rätt segt att bara hålla sig hemma och inte göra något speciellt. Men men, jag går inte under av ännu en mysdag hemma. Vidar och jag gav oss i alla fall ut på någon timmes handling och lite annat. Jag ville ändå komma ut lite idag.

Nu har vi precis ätit toast (vilken pangmiddag...) och lite lördagsgodis framför en film. Bio är väldigt spännande och mysigt tycker grabbarna. Man får liksom göra det bästa av saken helt enkelt.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer