Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Slappkväll

Det var så mysigt på babysimmet idag. Wilton är så duktig och idag flöt han i simring helt själv för första gången. De övar på att hålla andan och flyter runt som både mage och rygg om vartannat. De flesta gillar inte att flyta på rygg i vattnet, men det gör då min lilla grabb. När Wilton flöt runt i simringen så sa killen som håller i det att det såg ut som att han var på semester och sa ”lillchillarn”. Jag kan inte annat än hålla med, det är du verkligen.
När vi var klara köpte vi med oss mat från Max och nu ligger vi i soffan och kollar på tv. Wilton är så galet trött efter babysimmet och jag är också helt slut idag. Till er som tycker att jag är världens slöaste person så kan jag inte annat än hålla med just nu. Jag är så trött på min förkylning som vägrat ge sig, jag vill min energi tillbaka. Men det ger sig nog snart hoppas jag.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer