Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Slut på sovandes nätter?

Jag antar att det är slut på sköna långa nätter då man får sova en hel natt på ett bra tag. Jag vaknar (sedan ett tag tillbaka) på nätterna och har jättesvårt att somna om. Jag har så ont i höfterna på nätterna och det går liksom inte att hitta någon bekväm sovställning. Pollensäsongen är dessutom här nu vilket suger. Jag får tyvärr inte ta så mycket medicin som vanligt nu under graviditeten, så det är ju lite surt (hatar alla som klagar på pollen, men det är ju faktiskt så drygt!). Inatt låg jag kvar ett tag i sängen men till slut gav jag upp och gick jag ner till soffan. Vi får väl se om jag lyckas somna om eller inte. Så länge kollar jag på paddan och sitt/ligger så jag slipper ha ont.
Haha fy tusan vilket ”gnäll” inlägg det blev. Det går absolut ingen nöd på mig alls! Jag kan vila på dagarna istället om jag känner mig trött, så det är ju absolut ingen fara.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer