Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Små bagare

Idag har jag varit hemma hela dagen med grabbarna. Vi var uppe redan vid 05.00 imorse, så när Vidar skulle vila middag så däckade vi alla tre. Det är bland det mysigaste jag vet att gosa ner mig med mina små älsklingar och somna till deras sov-ljud. Efter vila och en sen lunch, så bakade vi bullar. Det var socker, mjöl och pärlsocker över exakt hela golvet här hemma innan vi var klara. Men vi fick till ett gäng supergoda bullar till helgens kommande kalas, så dammsugning X3 ikväll var det ju värt.

Vi följde med mormor till biblioteket sist vi var och hälsade på hos mormor och morfar, så idag lekte vi eget bibliotek här hemma. Vi lånade böcker och läste bok efter bok. Jag är en sån som har läst ut typ två böcker i hela mitt liv, för jag gillar verkligen inte att läsa. Men när det kommer till barnböcker är det helt annat. Där är jag istället som helt besatt. Mattis har gett mig köpstopp på barnböcker många gånger för det blir liksom överfullt här hemma, men det går liksom bara inte att gå förbi vissa böcker när de liksom skriker köp mig. Som tur är älskar även barnen sina böcker, så vi läser ofta här hemma.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer