Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Snart julledigt

Jag och mitt lilla crew började dagen med att åka och uträtta lite ärenden. När vi kom hem blev vi kvar ute ett tag för att få lite frisk luft. Jag vill så gärna få snö, allt blir ju så mycket ljusare och finare. Dessutom är det tusen gånger roligare att vara ute och leka med barnen då.

Utöver det har vi gjort lite julgodis och grejat i köket. Alltså Wilton bara älskar att vara med i köket, så det är jätteroligt att baka och så med honom. Han har dock en tendens till att äta mer än han hjälper till. Jag tycker det hör till att få smaka när man bakar och så och det håller verkligen Wilton med om. Men det ska ju liksom bli något kvar också, så det övar vi på. Att få smaka ”ibland” inte äta hela tiden. Hur som helst så tycker jag att det är världens bästa kökshjälp.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer

Evis,
Vad fin du var i mössan! 😍👌🏼 Ses om några timmar! 😘 SAKNAR IHJÄL MIG EFTER KILLARNA!!! ♥️♥️♥️♥️
evisvardag.se