Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Snö

Imorse vaknade vi till ett vitt Furuvik och denna gång var det faktiskt så pass mycket att det liksom var vitt på riktigt. Vi åt frukost och sedan gav vi oss ut. Grabbarna fick åka pulka och de tycker att det är så roligt. Snälla låt oss ha snön kvar ett bra tag, det är ju tusen gånger roligare att vara ute med barnen när det finns lite snö. Vi hann även ta en liten sparktur innan vi gick in igen. Sedan har vi kört mys och lek hela eftermiddagen och så blev det pannkaka till middag. Ja så blir det när barnen får bestämma middag.

När barnen hade somnat tog vi ett bad med massa tända ljus. Så galet mysigt. Sedan har vi börjat kolla på Vår tid är nu (ja jag vet att vi är lite efter där, haha) och vi gillar det verkligen. Nu är vi inne på sista veckan av denna ledighet och som vi ska ta vara på dessa dagar.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer